HOW κυπαρισια που θα μεινω CAN SAVE YOU TIME, STRESS, AND MONEY.

How κυπαρισια που θα μεινω can Save You Time, Stress, and Money.

How κυπαρισια που θα μεινω can Save You Time, Stress, and Money.

Blog Article

Στριμωγμένη σε γκαράζ πλοίου η Μυρτώ – «Απαράδεκτη η συμπεριφορά του πληρώματος» καταγγέλλει η μητέρα της

Ξενοδοχεία κοντά σε Αεροδρόμιο Καλαμάτας Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος

Κάτω από τον Πάρνωνα και στις ακτές του Μυρτώου υπάρχει ένα χωριό που θυμίζει ελληνικό νησί πριν την τουριστική ανάπτυξη ΑΠΟ ΤΟΝΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟ

Δυστυχώς το Κυπαρίσσι είναι δύσκολα προσβάσιμο. Ο δρόμος έχει πάρα πολλές στροφές και πολύ στενός σε πολλά σημεία, θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Το κάλλος όμως του τόπου σε αποζημιώνει!

Αυτά τα κουκούλια μπορούν να βρεθούν στα κλαδιά των κυπαρισσιών και μπορούν να προκαλέσουν ζημιά τρεφόμενοι από το φύλλωμα του δέντρου.

Πάνω από την παραλία του Να, θα βρείτε πολλά ταβερνάκια τα οποία έχουν μπαλκόνια με θέα στη θάλασσα και προσφέρουν ενοικιαζόμενα δωμάτια για διαμονή.

Στις αρχές της άνοιξης ή στα τέλη του καλοκαιριού, μπορούμε να αφαιρούμε ξερούς ή ασθενείς βλαστούς για να τονώσουμε την ανάπτυξη του.

Ξέχασα το αυτοκίνητο γιατί οι μετακινήσεις ήταν εύκολες. Οι άνθρωποι φιλόξενοι. Ανυπομονώ να ξαναπάω.

Ο Άγιος Κήρυκος είναι η πρωτεύουσα της Ικαρίας και φιλοξενεί το ένα από τα δύο λιμάνια του νησιού. Βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα του νησιού και αποτελεί μια πεδινή κωμόπολη.

Τα Κύφαντα ήταν γνωστά για ένα από τα σημαντικότερα Ασκληπιεία. Οι ασθενείς έμπαιναν σε γούρνες λαξευμένες στον βράχο που γέμιζαν με ιαματικό νερό, το οποίο ανάβλυζε από το βουνό. Σύμφωνα με την μυθολογία, η Αταλάντη χτύπησε με το δόρυ της τον βράχο από όπου και άρχισε να τρέχει νερό.

 Όταν πέρασε ο κίνδυνος, οι κάτοικοι προχώρησαν στη δημιουργία κι άλλων παραθαλάσσιων οικισμών, όπως της Παραλίας και της Μητρόπολης.

Για να αποφύγετε τη σήψη των ριζών, είναι σημαντικό να φυτεύετε τα κυπαρίσσια σε καλά στραγγιζόμενο έδαφος και να αποφεύγετε την υπερβολική διαβροχή.

Στην αρχαιότητα το Κυπαρίσσι ήταν γνωστό με το όνομα Κύφαντα και η ακρόπολή του βρίσκεται επάνω στον λόφο Καστράκι. Τους κλασικούς και ελληνιστικούς χρόνους ανήκε διοικητικά πότε στη Σπάρτη και πότε στο Αργος.

Παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στην ατμοσφαιρική read more ρύπανση και γι’ αυτό φυτεύεται στις άκρες δρόμων και εθνικών οδών.

Report this page